دلمه: دَلَمه یا کراست ضایعه ای در پوست است که روی زخم در حال بهبود دیده می شود.
افرادی که شیمی درمانی میکنند و یا داروهای استروئیدی را در دوز بالا مصرف میکنند.
در حال حاضر هیچ درمانی برای آبله مرغان وجود ندارد. معمولاً این بیماری خود به خود از بین می رود و درمان به روانکاری بثورات با پمادهایی با خاصیت ضد باکتری محدود می شود.
کرمهای دارای آکسفولیک سلولهای مرده پوست را حذف کرده و فضا برای تولید سلولهای جدید را فراهم میکند. این کرمها یک واکنش خفیف شیمیایی روی لایه سطحی پوست ایجاد میکنند. استفاده از این کرم باید زیر نظر و با تجویز مستقیم پزشک استفاده شود.
طبیعتا جهت درمان این بیماری لازم است به پزشک مراجعه نمایید. شرایط مراجعه به پزشک در درمان آبله مرغان
بازیابی زمانی اتفاق می افتد که تمام پوسته ها از بین بروند. تا این مرحله، فرد هنوز مسری است و می تواند ویروس آبله مرغان را به دیگران منتقل کند.
آبلهمرغان همیشه جزو بیماریهای خفیف و قابل درمان در نظر گرفته شده است. برای همین بسیاری از افراد ابتلا و پیشگیری از این بیماری را جدی نمیگیرند؛ درحالی که این بیماری فقط برای کودکان خفیف است و سلامتی بزرگسالان، زنان باردار و افراد پرخطر را تهدید میکند. برای بررسی عوارض و خطرات ابتلا به آبله مرغان در افراد پرخطر با «سید علیرضا ناجی» رئیس مرکز تحقیقات ویروس شناسی کشور و استاد تمام ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی» به گفتوگو نشستهایم که در ادامه مشروح این گفتوگو را میخوانید:
منظور از تداخل دارویی، تداخل بین چند دارو، بین دارو و غذای مصرفی و همچنین چه چیزی برای آبله مرغان خوب است دارو و بیماری است. تا به حال در هنگام استفاده از لوسیون کالامین هیچ گونه تداخل دارویی اعلام نشده است.
درمان جای جوش آبله مرغان درمان جای جوش اپیلاسیون درمان جای جوش با میکرونیدلینگ درمان جای جوش چانه درمان جای جوش چرکی با لیزر
در صورت وجود هر یک از علائم زیر به هنگام ابتلا به آبله مرغان به پزشک خود اطلاع دهید:
دورهی بیماری آبله مرغان بین ۵ تا ۱۰ روز است، اما به دلیل وجود ضایعات خارش دار طولانیتر به نظر میرسد، خوشبختانه جهت درمان آبله مرغان میتوان اقداماتی را در خانه انجام داد تا زمانی که دورهی بیماری طی شود و بدن بهبود یابد.
یک یا دو روز پس از تب، راش قرمز و خارش دار ایجاد میشود. اغلب از روی صورت، پوست سر یا تنه شروع میشود و سپس به سایر قسمتهای بدن گسترش مییابد.
افرادی که داروهای استروئیدی جهت درمان بیماری مانند آسم مصرف میکنند.
بنابراین کارشناسان و سازماجهانی بهداشت بسیار تأکید دارند که این افراد حتماً دو دز واکسن آبله مرغان را تزریق کنند.